Het fotograferen van een bruiloft is voor mij elke keer weer iets moois, het vastleggen van een speciale dag vol emoties.

 

Een huwelijksreportage is iets persoonlijks en daarom hecht ik veel waarde aan een intakegesprek. Hierin komen wensen en ideeën naar voren en wat jullie mooi en vooral ook niet mooi vinden. Strak of juist romantisch of helemaal niet zo standaard.Verschillende maten, kleur, zwart wit,details, speciale effecten en natuurlijk het album. Bel of mail voor meer informatie. Voor mijn complete portfolio: Trouwfotograafvanemst.nl

Hoe gaat het verder na de boeking Na de boeking hebben we een maand voor de bruiloft een vervolgafspraak om de definitieve planning en wensen door te nemen.

 

Zo bespreken we o.a. wat voor foto’s jullie in het album willen en welke bewerkingen. Na de bruiloft maak ik een mooi album, dat na 4 tot 6 weken klaar is. Bij de keuze voor een digitaal gedrukt album, krijgen jullie desgewenst een concept waarin aangeven kan worden welke foto’s veranderd of vervangen dienen te worden.

 

Patrick van Emst is een  vakfotograaf. De keuze voor een goede fotograaf is lastig, vooral nu de digitale fotografie voor iedereen bereikbaar is. Een vakfotograaf onderscheidt zich van een hobbyfotograaf omdat hij een vakopleiding heeft gevolgd. Een vakfotograaf beschikt over een gedegen vakkennis en heeft een ruime ervaring, houdt zijn vakkennis up-to-date en heeft door dagelijks te fotograferen een professionele kijk op het eindproduct.

Contact

Beetzlaan 73

3762 CB Soest

0356026507

0613741168